(Keynote) Spreker

Na de lancering van mijn boek voelde ik de behoefte om dieper in te tunen op het snijvlak van Mens en Technologie. Wat ik ontdekte bracht een diepe urgentie in me naar boven. Nu meer dan ooit, zijn het deze thema's die onze aandacht vragen en is dit dé tijd om onszelf wezenlijke vragen te gaan stellen en ons bewustzijn hierop te vergroten.

Ik deel zowel een passie voor Mens als Technologie. Ik kom graag als spreker/trainer of dagvoorziter op jouw event, workshop of inspiratiesessie om samen met jou en jouw publiek deze thema's verder uit te diepen en deze (innerlijke) dialoog te starten.

 

Onderwerpen

 

Bewustzijn

Bewustzijn

Vandaag de dag lijken de wetenschap en het bedrijfsleven zich blind te staren op twee dingen: (kunstmatige) intelligentie en technologie. Het belang van emotionele en spirituele intelligentie is helder maar ook daar is technologie in opkomst. Dit nodigt ons uit om datgene te ontwikkelingen wat ons Mens maakt: ons bewustzijn.

 
Game of Life

Game of Life

De Heldenreis is de centrale verhaallijn die als rode draad door onze realiteit lijkt te lopen. In onze mythes en films en in onze persoonlijke levens. Hoe komt dit en wat heeft Transhumanisme hiermee te maken? Waarom is het zo krachtig, wat houdt het in en waarom is het essentieel voor ons collectieve verhaal als Mensheid?

 
Inner Tech

Inner Tech

Wat is het dat ons Mens maakt? Wat is onze oorsprong en geschiedenis, waar zijn we werkelijk toe in staat en hoe kunnen we ons volledige potentieel (her)activeren? Wat is de werkelijke kracht van compassie, empathie, ons voorstellingsvermogen en ons bewustzijn? Wat zijn hierin de implicaties en applicaties van tech?

 
Slow Tech

Slow Tech

Tegenwoordig zijn we 24/7 ondergedompeld in draadloze netwerken en informatie. We worden gehacked en getracked op alle niveaus en een groot deel van ons leven speelt zich af op een scherm. Wat zijn hiervan de implicaties voor onze gezondheid, ons welzijn en ons bewustzijn? Waarom is het zo wezenlijk om volledig aanwezig, wakker en bewust te zijn?

 
The Matrix

The Matrix

Leven we in een holografische computersimulatie? Is technologie zover geëvolueerd dat dit een simulatie is die gecreëerd is door onze toekomstige zelf? Vele wetenschappers, programmeurs, psychologen en filosofen doen serieus onderzoek naar deze hypothese. Is dit 'werkelijk waar' en zo ja, wat zijn hiervan de implicaties?

 
Trans Tech

Trans Tech

Transformatieve Technologieën zijn apps, wearables, gadgets en implants die zich richten op mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn. Deze veelbelovende markt is booming business. Hoever willen we hierin echter gaan? Kan het zijn dat we hiermee ons biologische potentieel steeds minder aanspreken en op den duur ons mens-zijn zelfs downgraden?

 
 

Je kunt mijn sprekers bio via onderstaande link downloaden:

   Biografie


Top